Arta jocului 

Mentor-PAPILLON:  Gabriela DIMA

A început școala și parcă nu mai e deloc timp de joacă? Ei bine, nu și la Papillon!

Eu, Copilul-PAPILLON, sunt așteptat să petrec, exact ca în povești, trei zile pline de jocuri de intercunoaștere și autocunoaștere, de unde nu lipsesc relaționarea pozitivă și comunicarea de bună calitate. Toate la un loc  mă vor face să mă simt excelent în grupul de noi prieteni, alături de noii mei parteneri de joacă. Asta pentru că Mentorii-PAPILLON îmi oferă un mix de activități dintre cele mai interesante și mai interactive, în care jocul individual și munca în echipă se împletesc de minune! 

Dezvoltare personală: Am posibilitatea să mă cunosc mai bine, cunoscându-mi potențialul și interacționând asertiv cu noii mei prieteni. Noua mea deviză este „Eu sunt unic! Tu ești unic! Hai să ne cunoaștem!”. A ta care e?

Făbricuța de povești: Am acces la jocuri care îmi stimulează abilitatea de a  comunica și care îmi cultivă pe îndelete creativitatea („De-a cuvintele”, „Insula de corali”, „Petale de cuvinte”, „Dactilografierea distrată –  Jocul greșelilor de tipar”).

Mesaje într-un colaj: Particip la cele mai creative jocuri și activități de grup (colaje de post-it-uri, fluturi, flori, buburuze și multe-multe altele…).

Așa că nu mai sta pe gânduri și hai și tu la joacă, alături de mine!

Vârstă indicată: 8 – 10 ani

Preț: 60 de lei

Când are loc: La o dată pe care o vom anunța ulterior

Informații și programări: 0740.255.004