Ce literă crezi că ți se potrivește?

Mentor-Papillon: Victor Ioan MIHĂILESCU

Și ție ți-e greu să vorbești sau să te exprimi în fața celorlați? Și tu, la fel ca mine, ai emoții destul de mari când ești într-o situație nouă sau când trebuie să găsești rapid o cale de ieșire dintr-o încurcătură?

Trebuie să vă împărtășesc că am găsit la Papillon, la noul curs de improvizație, calea prin care voi învăța să mă relaxez, să am încredere în mine și să mă descurc în orice situație. Aici nimeni nu va râde de mine, ci împreună cu mine!

Tocmai am aflat și eu că improvizația teatrală este acea formă de antrenament sau de spectacol în care nimic nu îmi este cunoscut dinainte. Totul se va întâmpla pe loc, spontan, fără nimic decis și aranjat precum la lecțiile de la școală. Și mai știu că, datorită beneficiilor și avantajelor pe care improvizația mi le va oferi și mie, această ramură a teatrului s-a dezvoltat fulminant în ultimele decade, ajungând inclusiv o practică terapeutică, educațională și culturală.

Înainte de a fi însă o practică teatrală, improvizația e o componentă a vieții înseși – chiar fiecare moment al existenței mele de Copil-PAPILLON, fiecare conversație, fiecare situație nouă mă provoacă să „improvizez”. Cu alte cuvinte, mă provoacă să fiu atent, să iau decizii, să fiu creativ, să mă adaptez și să gestionez stresul generat de tot acest efort pe care specialiștii îl numesc efort psiho-emoțional.

Ca urmare, mă bucur enorm că, prin activitățile de la atelier, voi depăși sfera performance-ului și, odată ghidat pe drumul dezvoltării personale, voi căpăta abilități dintre cele mai diverse: cognitive, emoționale, de relaționare, de comunicare, senzoriale, motrice. Asta pentru că, mai mult decât orice, jocurile și exercițiile de improvizație aduc o stare de bine, activează disponibilitatea ludică, imaginația, inventivitatea și mă ajută să-mi dezvolt natural stima de sine, să prind curaj și să nu mă mai tem de greșeli!

Abia aștept !

Vârstă indicată: 8 – 11 ani

Preț: 120 de lei (4 ateliere)

Capacitate: 10 locuri

Când are loc: Vinerea, între orele 16,00 – 18,00, începând cu 20 ianuarie 2017

Informații și programări: 0740.255.004