ÎNDRĂZNEȘTE SĂ FII UNIC !

 Mentor-PAPILLON: Simona PASCALE

Întotdeauna mi-am dorit să ies din monotonul anonimat și să-mi las personalitatea de Copil-PAPILLON să zburde liber. Și exact asta fac aici, la Papillon, alături de un adevărat artist în ale vestimentației, artist de la care am aflat că modul fundamental prin care mă exprim e chiar felul cum mă îmbrac zi de zi…  Așa că aici, alături de Papillon, descopăr cât de fascinante sunt culorile și formele, luate separat, dar mai ales frumos combinate și armonizate unele cu altele. Aici, la Papillon, descopăr câte mesaje discrete și elegante îți pot transmite printr-un simplu accesoriu – de exemplu, printr-o brățară. Aici, la Papillon, aflu cum să aleg ce port în fiecare zi, fie că merg la școală, fie că trebuie să ajung la întâlnirea cu amicii. Și tot aici învăț cum să evit banalitatea și cum să îmi transform ținuta printr-o pictură originală, făcută chiar de mine. Aici îmi pun în valoare calitățile și învăț trucuri ingenioase pentru a fi original! Aici, la Papillon, îmi conturez stilul !

Pe parcursul a cinci zile mă voi îndrăgosti de designul vestimentar, îmi voi educa gustul pentru frumos și voi afla ce fel de îmbrăcăminte mi se potrivește mai bine!

Voi afla rolul culorilor, voi învăța să îmi armonizez ținuta folosind culori reci și calde, aprinse și tăcute, suave sau puternice, voi descoperi ce emoții și gânduri transmit prin fiecare cromatică!

La Papillon voi participa la prima mea expoziție de design vestimentar: pictând eu însumi, un tricou alb va deveni o simfonie de note muzicale, o fustă uni se va transforma într-un lan de maci debordând de energie, pe tenișii mei de pânză voi da viață personajelor preferate, iar poșeta din pânză înveselită cu un roi de fluturi va deveni un „must have” al sezonului! Iar la final aș putea să vă prezint tot ce-am făcut într-o expoziție colectivă!

Tu mai stai încă pe gânduri ? 

Vârsta indicată: 10 – 14 ani

Cost: 140 lei (Total: 4 ateliere)

Capacitate: 10 locuri

Când are loc: Vinerea, orele între 18,00 – 20,00, începând de vineri, 30 septembrie 2016

Informații și înscrieri: 0740.255.004