shutterstock_65699962

Călătorii magice

Mentor-PAPILLON: Mihaela CIOCAN

Încă din primele clipe de viață, eu, Copilul-PAPILLON, am fost de-a dreptul fascinat să explorez. Însă dorința mea de a descoperi mereu ceva nou și setea mea nestăvilită de aventură mă poartă nu în spațiu și timp, ci în alte lumi cu totul magice. Așa am aflat că am nenumărate lucruri de descoperit nu doar despre lumea din jur, ci mai ales despre mine și lumea mea interioară!

Călătorie în universul interior – Atelier de autocunoaștere și dezvoltare personală unde, jucând nenumărate jocuri interactive, sunt îndrumat pe nebănuite să găsesc calea cea mai potrivită de a-mi face noi prieteni, unde aflu cum să mă comport adecvat în situațiile aparent banale din viața de zi cu zi și, mai ales, cum să devin mai încrezător în forțele mele.

Călătorie în lumea cărților nescrise – Atelier de lectură și scriere creativă, unde mi se dezvăluie cum să citesc o carte care… nu a fost încă scrisă!

Călătorie în universul creațiilor artistice – Atelier de creație în care găsesc eu-însumi un întreg univers de culori, materiale și idei creative, unde pur și simplu dau frâu liber imaginației!

Vârsta indicată: 8 – 11 ani

Cost: 60 lei (trei ateliere)

Capacitate: 10 locuri

Când are loc: La o dată pe care o vom anunța ulterior

Informații și programări: 0740.255.004