A

Invazia Prichindeilor

Mentor-PAPILLON: Irina PANAITE

Aici, la Papillon „e o lume minunată, în care voi găsi…” numai Copii-PAPILLON! Iar într-o săptămână e timp destul să mă distrez și să-mi fac noi prieteni, e timp destul pentru activități inedite și pentru noi descoperiri. Ești gata? Pe locuri! START!

Îmi va plăcea la nebunie să îmi pun creativitatea la încercare și să realizez, de exemplu, un „peisaj din macaroane”, o floarea-soarelui din materiale reciclabile și nenumărate alte surprize uimitoare!

Prin jocuri, desene, cântece și filmulețe, voi intra în fiecare zi în fascinanta lume a necuvântătoarelor și voi cunoaște mereu un alt animăluț preferat!

Îmi voi alege în fiecare zi o altă meserie: voi juca, pe rând, rolul polițistului, voi deveni pompier sau doctoriță, voi îmbrăca haina funcționarului de bancă sau voi purta boneta patiserului… Iar îndrăgitele piese de la Lego Duplo mă vor ajuta să intru mai ușor în pielea fiecărui personaj! Eu ard de nerăbdare să aflu ce lucruri interesante face fiecare dintre ei! Tu nu?

Mai mult decât atât, sunt numai ochi și urechi când vine vorba să joc jocuri noi, aproape magice. Jocuri de care n-am auzit niciodată, venite tocmai din vremea copilăriei părinților mei. E adevărat că preferai Șotronul, Telefonul fără fir, X și O, Baba-oarba și că la fel de mult îmi vor plăcea și mie, Copilul-PAPILLON? Hai să încercăm!

Vârstă indicată: 4 – 6 ani

Cost: 100 lei

Capacitate: 10 locuri

Când are loc: Doar în perioada vacanțelor școlare

Informații și programări: 0740.255.004