Ne vedem la film!

Mentor-PAPILLON: Victor Ioan MIHĂILESCU

Știi de câte ori m-am întrebat cum se face un film? Știi cât de mult aș vrea să descopăr ce se petrece în spatele ecranului, pe un platou de filmare? Și, mai mult, sunt curios ce e acela un „script”, care sunt departamentele de creație absolut necesare pentru a face un film, ce anume trebuie să facă actorii de film și cum se realizează un montaj…

Toate activitățile vor fi practice, iar după ce voi trece de fiecare etapă importantă în realizarea unui film (de la idee la subiect, de la subiect la scenariu, de la scenariu la filmare, de la filmare la editare și producție), voi realiza primul meu… SCURT-METRAJ!

Ei bine, da, în lumea fascinantă de la Papillon, voi afla, pas cu pas, timp de două săptămâni, prin intermediul unor workshopuri creative, cum e lumea și mai fascinantă a artei cinematografice! Nu pot decât să mă entuziasmez la ideea că în realizarea și producția scurt-metrajului voi beneficia de suport tehnic adecvat și de instruire la cel mai înalt nivel și că, în același timp, propriile mele idei vor fi valorificate pentru o astfel de peliculă.

Și, astfel, la finalul celor două săptămâni, eu, Copilul-PAPILLON, voi ști deja nu doar ce presupune creația de tip cinematografic, ci, mai cu seamă, voi fi învățat că cinematorgrafia e și despre lucrul în echipă, inventivitate și creativitate, și despre inovație și entuziasm!

Ne vedem la film? Hai și tu!

Vârsta indicată: 11+

Cost: 240 lei (2 săptămâni)

Capacitate: 10 locuri

Când are loc: La o dată pe care o vom anunța ulterior

Informații și programări: 0740.255.004