SÂMBĂTA LA PAPILLON

 Mentor-PAPILLON –  Irina PANAITE

Și ce dacă vacanța s-a terminat și mergem iar la grădiniță? Noi, Copiii-PAPILLON, vrem neîncetat să ne jucăm. Și unde am putea să construim cine-știe-ce minunății, unde am putea face niște desene cu totul deosebite și unde ne-am putea simți ca acasă, decât la Papillon? Eu îi las pe părinţii mei să îşi rezolve problemele urgente (amânate de atâtea ori în timpul săptămânii) şi în fiecare sâmbătă vin într-un loc unde mă simt excelent și unde îmi consum energia jucându-mă și învățând.

Îmi pun la bătaie toate calitățile de artist și toată îndemânarea și pregătesc ornamente pentru ca sărbătorile în familie să aibă un farmec special și să ne umple sufletul de bucurie: o mască de Halloween, o șosetă încăpătoare pentru cadourile lui Moș Nicolae, ornamente pentru bradul de Crăciun.

Îmi fac noi prieteni printre necuvântătoare și, alături de ceilalți copii-PAPILLON, descopăr în fiecare sâmbătă câte un nou animăluț, prin jocuri, desene, cântece și filmulețe hazlii.

Păpușile și marionetele mă vor ajuta să răspund mai ușor la întrebarea „Ce vrei să devii când o să crești mare” și asta pentru că voi afla lucruri noi despre ceea ce fac doctorul, polițistul, patiserul și mulți alții.

O să ador să joc și eu jocurile magice ale copilăriei tale, de la șotron până la Baba-oarba și câte și mai câte, doar să mă aduci aici, la Papillon!

Vârsta indicată: 3 – 6 ani

Cost: 130 lei / lunar (4 ateliere)

Capacitate: 10 locuri

Când are loc: în fiecare sâmbătă, între 9:00 – 12:00

Informații și programări: 0740.255.004