VACANȚA MEA LA PAPILLON 

Mentor-PAPILLON: Doina Iuliana PANĂ

În Vacanța-PAPILLON nu mă plictisesc, nu pierd timpul fără rost, nu sunt singur… leg prietenii, comunic, mă distrez și visez împreună cu Copiii-PAPILLON! Descopăr lucruri noi într-o manieră originală, mă iau la întrecere cu mine însumi și îmi depășesc limitele! La Papillon construiesc eu, Copilul-PAPILLON! Iar cele mai frumoase lucruri sunt cele realizate de mine, cele mai frumoase amintiri sunt cele create împreună cu voi!

Ziua 1 „Cum să devenim o echipă” Mă joc și mă cunosc mai bine (ai auzit de „Mingea călătoare” sau de „Cercul de conversație”?), învăț cum să comunic și cum să strâng relațiile cu cei grup (mă ajută „Eticheta la gât” și „Scaunul autorului”) și pictăm împreună mascota echipei!

Ziua 2 „Gânduri în culori” Sunt cu totul sedus de exercițiile de creație și improvizație pe care le facem în „O altfel de poveste” și mă minunez cât de încăpătoare e memoria mea, cu ajutorul „Cascadei cuvintelor”. Să nu uit: îmi exersez îndemânarea și mai ales răbdarea cu tehnica Origami.

Ziua 3 „Reciclăm, decorăm, jucării realizăm” Fac aproape singur un suport pentru creioane, din sfoară și dintr-un borcan de sticlă, și îmi confecționez propria pușculiță pentru economii, doar din hârtie și din plastic!

Ziua 4 „Micul architect LEGO”. Un oraș întreg realizat numai din piese LEGO? Cred că e cea mai fericită zi din viața mea: întâi notăm care sunt zonele din care e compus Galațiul nostru adevărat, cel în care trăim, unde lucrăm, ne jucăm, mergem la școală sau la serviciu. Și apoi chiar îl construim în varianta LEGO, cu Dunăre cu tot!

Ziua 5Primii pași către o AFACERE: micul meu restaurant”. Am aflat un secret – cum să elaborez un plan simplu de afaceri – și așa a început totul. Acum învăț din mers cum se conduce un restaurant (cu ajutorul jocurilor „Frigărui de fructe”, „Pizza”, „Biscuiții”), iar la final vine și DISTRACȚIA, cu muzică, dans și karaoke!

Vârsta indicată: 7 – 10 ani

Cost: 100 lei

Capacitate: 10 locuri

Când are loc: Doar în perioada vacanțelor școlare

Informații și programări: 0740.255.004